Take That отново ще бъдат петорка през 2017?

Take That ще се завърне като петчленна група през 2017, съобщава бгнес.
 
Момчетата се събраха с Robbie Williams за албума им Progress (2010) и въпреки че той не беше част от новия албум III, останалите членове на групата твърдят, че ще се завърне за 25-годишния й юбилей, както и Jason Orange, който обяви оттеглянето си по-рано тази година.
 
Howard Donald, който остана част от групата заедно с Gary Barlow и Mark Owen, заяви: "Искаме да направим нещо петимата. Това ще бъде страхотно". А Gary допълни: "Би било хубаво да включим всичката музика от 90-те и сега в една компилация и да направим турне, което трябва да е голямо. Take That се състои от петима души. Кога точно ще се завърнат зависи от тях. Това ще поддържа интереса".
 
Barlow дори се пошегува, че почитателите трябва да очакват съставът на групата да се променя с всеки албум. "Аз може да липсвам в следващия албум, а Rob може да се върне на моето място. Всъщност, по-добре да не го прави!".
 
Макар че издадоха новия си албум III наскоро, музикантите вече мислят за следващия и са убедени, че Robbie ще иска да е част от него. "Rob скоро ще се завърне. Прекарвахме си добре с него. Той обожава да е в студиото и обича процеса на писане с нас. Нямаме търпение да започнем следващия албум сега. Имаме вълнение в себе си. Няма начин това да е последният албум. Мисля, че моята мисия е да правя точно това", сподели Barlow. 

Свързани новини

Ново от Take That

28.03.2024

Завръщането на Take That

26.09.2023

Take That работят по нов албум

23.06.2022

Марк Оуен с нов соло албум

02.02.2022

Robbie Williams се събира с Take That

20.05.2020


flash