Britney Spears с ново гадже и договор за конфиденциалност

Britney Spears има връзка с телевизионния продуцент Charlie Ebersol.
 
Изпълнителката се раздели с Dave Lucado през септември и два месеца по-късно успя да намери любовта отново. В момента Spears излиза с 31-годишния син на създателя на шоуто "Saturday Night Live" Dick Ebersol. Според информация на TMZ, 31-годишният продуцент е трябвало да склони да не казва никога никому нито дума за изпълнителката, още преди изобщo да е излязъл с нея.
 
Britney и Charlie се запознали през общи приятели, но баща й Jamie настоял Charlie да подпише договор за конфиденциалност още прeди първата им среща. Според условията му, ако бъде нарушен и продуцентът публично коментира отношенията им без нейно или на баща й изрично съгласие, го грозят "жестоки глоби". 
 
Това обаче не смутило обожателя изобщо, пише TMZ: "Информаторът ни каза, че не било изобщо неловко. Charlie е знаел и от преди това, че подобен договор е задължителен за всеки, който влиза в света на Britney." Макар Charlie да приема договора присърце и да не казва и дума за отношенията им, самата им връзка още е в "тестови" период и не е сериозна - но всички в обкръжението на изпълнителката го харесват. 

Свързани новини

Бритни Спиърс записа песен с Елтън Джон

26.08.2022

Бритни Спиърс се завръща

09.08.2022

Тъжна новина от Бритни

16.05.2022

Бритни Спиърс чака дете

12.04.2022

40-годишната звезда ще пусне мемоари

23.02.2022


flash