Търси в сайта...

Чуй новия сингъл на Wu-Tang Clan, “Ruckus In B Minor"

20 години след като Wu-Tang Clan издадоха своя дебютен албум, бандата от Staten Island (RZA, GZA, Method Man, Inspectah Deck, Raekwon, U-God, Masta Killa, Ghostface Killah и Cappadonna), се завръща с чисто нов запис - A Better Tomorrow, който ще бъде на пазара от 2 декември.
 
Първото парче "Ruckus In B Minor" отваря пътя на слушателите към 15 чисто нови песни, изпълнени с безкомпромисен рап и с послания за различията на уличния живот, духовното изкупление, преплитащи се криминални истории, достойни за роман ноар, и  завръщане към миналото на Ню Йорк. 
 
 
През своята кариера групата издава пет студийни албума и 19 компилации. Всеки от техните първи три записа Enter the Wu-Tang (36 Chambers), Wu-Tang Forever и The W получава платинен сертификат от RIAA, а Wu-Tang Forever дебютира на първо място в Billboard 200. 
 
Основана през 1993 в Ню Йорк, Wu-Tang Clan се доказва като една от най-революционните рап групи в средата на 90-те. Преобръщайки наопаки стандартната концепция за хип-хоп състав, Wu-Tang Clan се състои от 9 MC-та. Освен че издават албум след албум, идеята им е да затвърдят Wu-Tang като сила още с техния дебютен запис и да се впуснат в колкото се може повече странични проекти. В процеса всички членовете от бандата се превръщат и в самостоятелни и звезди.
 
A Better Tomorrow - съдържание: 
1. Ruckus In B Minor
2. Felt
3. 40th Street Black / We Will fight
4. Mistaken Identity
5. Hold the Heater
6. Crushed Eggs
7. Keep Watch
8. Miracle
9. Preacher's Daughter
10. Pioneer the Frontier
11. Necklace
12. Ron O'Neal
13. A Better Tomorrow
14. Never Let Go
15. Wu-Tang Reunion
 
Албумът A Better Tomorrow на Wu-Tang Clan ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Wu-Tang Clan подписаха с нов лейбъл

08.10.2014


flash