Angelina Jolie не смогва с всички ангажименти

Angelina Jolie, която отглежда шест деца със съпруга си Brad Pitt, не успява да съчетава кариерата си с грижите за семейството, информира бгнес. "Angelina се изтощава всеки ден до обяд и би искала да наеме още няколко бавачки", разкри запознат източник.
 
Но съпругът на актрисата не е убеден, че се нуждаят от още служители. "Те имат по две бавачки на дете, които се грижат за всичко, докато двамата работят. Brad мисли, че Angelina ще бъде по-спокойна, ако просто престане да поема толкова много проекти и прекарва повече време у дома със семейството, където е най-щастлива", допълни източникът пред американското издание на сп. "ОК!".
 
Неотдавна Jolie призна, че й е трудно да релаксира. "Не съм много добра в релаксирането. Не мога да стоя мирно. Чета, пиша, обсъждам филми, нося офиса си с мен. Нашият дом във Франция е близо до европейски градове, но също и до Африка и Близкия Изток. До всички терени на действие, където работата ми за ООН ме задължава да отида. Ел Ей е твърде далеч от всичко това", сподели Jolie.

Свързани новини

Брад Пит ще приключи с киното

24.06.2022

Брад отново съди Анджелина

09.06.2022

Дрязгите им нямат край

18.02.2022

Какво сложи край на брака Pitt-Jolie?

26.09.2016

Angelina Jolie и Brad Pitt се развеждат

21.09.2016


flash