Насилие или политически амбиции сложиха край на брака на Pitt и Jolie?

Медиите продължават да разкриват нови подробности около развода между Angelina Jolie и Brad Pitt, пише bgnes.com. 
 
Според източниците чашата за Jolie преляла по време на кавга между съпрузите в самолет, при която Brad Pitt ударил по-големия син Maddox, който защитавал майка си. Angelina и Brad започнали да се карат скоро след излитането на частния самолет. В спора се намесил 15-годишният Maddox и разяреният баща го ударил. Тогава между тях се хвърлила Angelina и спряла мъжа си. 
 
Информатори разкриха пред E! Online, че напоследък между Brad и момчетата Maddox и Pax е имало разногласия, но те са типични за повечето родители и подрастващи им деца на такава възраст. "Това беше типичен спор между родители и деца. Напрежението се покачваше, но те никога не са били физически застрашавани", отбеляза събеседник на вестника Mirror. "Двамата обичат децата най-много на света. Maddox и Pax защитават майка си, те израстват и развиват собствени характери. Brad има прекрасни отношения с по-големите деца, те от време на време имат разногласия, което е нормално за родители с подрастващи деца", обобщи източникът. 
 
Brad е съспиан от изненадващото подаване на молбата за развод и ужасен, че може да загуби децата, разказа човек от персонала на звездната двойка пред Sun. Сега той няма възможност да вижда децата, но постоянно поддържа контакт с персонала, за да се убеди, че с децата всичко е наред. Pitt и Jolie има 6 деца – три техни и три осиновени. Две от тях са момчета, а четири момичета. Maddox и Pax са осиновени заедно с 11-годишната Zahara. 
 
Според близки до двойката това не е първият път, в който актрисата е заплашвала с развод, но сега го е направила в последните минути на работното време на съда, така че да не може да се предприеме нищо по въпроса. Наела е и адвокатката, която работи по развода на Johnny Depp. Засега Angelina блокира всички опити на съпруга си за контакт с нея, а с децата ще може да се види едва след като му свалят обвиненията в насилие.
 
Междувременно TMZ, които първи информираха за разрива, съобщиха, че основната причина за разрива на семейството са политическите амбиции на актрисата. Според източника им Jolie толкова била обсебена от амбицията да стане генерален секретар на ООН, че дори била наела двама политически съветници, които да й помагат в следващите години с активности за ООН, решения и имидж. 
 
Brad Pitt, който никога не се е противопоставял на благотворителната дейност на съпругата си, която е посланик на добра воля на ООН за бежанците, обаче бил ужасен от това, че актрисата все по-често води децата им в зони на конфликти като Ливан и Ирак. Чашата преляла, когато Jolie решила да отиде с децата в Сирия. 
 
Решението на двойката за развода бе обявено на 20 септември, когато Jolie подаде необходимите документи за разтрогване на брака й с Brad Pitt. Актрисата иска пълно попечителство над шестте деца, три от които осиновени от конфликтни точки, а три техни с Pitt. На актьора се предлага възможността да запази родителските права и да вижда децата по график. 

Свързани новини

Брад Пит ще приключи с киното

24.06.2022

Брад отново съди Анджелина

09.06.2022

Дрязгите им нямат край

18.02.2022

Angelina Jolie и Brad Pitt се развеждат

21.09.2016

Топ 5 на най-добре/зле влияещите звезди

26.08.2015


flash