Lady Gaga иска извънземна сватба. Буквално

Lady Gaga планира да се омъжи в... Космоса.
 
28-годишната изпълнителка иска да официализира отношенията си с 33-годишния Taylor Kinney, но не на обичайна церемония, а извън земната атмосфера - което ще стане възможно от началото на следващата година, със старта на търговските космически полети на сър Richard Branson и компанията му Virgin Galactic.
 
"Gaga и Taylor искат да се врекат завинаги един на друг и смятат, че шансът да го направят в Космоса е прекално добра възможност, за да я пропуснат", тъврди източник пред Daily Star. "А и ще бъде съвсем в неин стил да няма нормалната сватба, която се случва на всички. Естествено, ще е съвсем символично, защото няма как да качат там и свещеник. Но за тях не това е важно, а възможността се врекат един на друг за цял живот."
 
Разбира се, изпълнителката няма да пропусне възможността да попее по време на полета - цената на който започва от $250 000, но според слуховете ще е безплатен за изпълнителката - и няма търпение да разпространи своето "послание на любовта". "Да пея в Космоса ще е таква чест", казва Lady Gaga. "Искам да предизвикам сама себе си и да покажа нещо, което не само ще събере всички заедно, но и ще има послание за любовта, която минава отвъд земните граници."

Свързани новини

Лейди Гага - новата Харли Куин?

14.06.2022

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

За какво е благодарна Lady Gaga

26.11.2021

Всички се радват за Britney

15.11.2021


flash