Хакер пусна голи снимки на десетки холивудски звезди

Неизвестен засега хакер е успял да се добере до интимните фотографии на десетки холивудски актриси, пише бгнес. В списъка на звездите, чиито снимки са били публикувани в анонимния форум 4chan, попаднала звездата от филма "Игрите на глада" Jennifer Lawrence (чийто представител де факто потвърди автентичността на снимките, като обяви, че това е огромно посегателство над личността и адвокатите на звездата ще съдят всеки, който дръзне да публикува снимките - което не пречи те да са все още в мрежата), както и актрисата и певица Аriana Grande. Публикувани били и прелестите на актрисата Kirsten Dunst, Selena Gomez, Avril Lavigne, както и лични фотоси на повече от 60 известни и не толкова имена (виж пълния списък).
 
Според портала buzzfeed.com, хакерът предложил срещу известна сума от виртуалната валута биткоин да пусне още снимки. Вероятно той е успял да намери тайния ключ към съдържанието в "облака" iCloud, след което "се спуснал" в мобилните телефони на "жертвите".
 
Последният хакер, който пусна голи снимки на звезди, излежава 10-годишна присъда от 2012, след като хакна личните акаунти на Scarlett Johansson и Mila Kunis и публикува снимките им онлайн.

Свързани новини

Ново от Селена Гомес: "My Mind & Me"

08.11.2022

Вълнуващ дует: Coldplay и Селена Гомес

08.02.2022

Актрисата е дълбоко наранена

24.11.2021

Selena Gomez в новата песен на Coldplay

05.10.2021

Най-свежите музикални премиери

30.08.2021


flash