Britney Spears ще създаде колекция бельо

Някои от най-запомнящите се моменти в кариерата на Britney Spears са се случвали, докато тя е била облечена в костюми, които на практика представляват атрактивно бельо, пише бгнес. А сега вече тя превърна личните си предпочитания в част от кериерата си: Britney става дизайнер на бельо.
 
Тя няма да прави блестящи гащички за поп звезди или трика, обсипани с камъни. Нейните модели ще бъдат във винтидж стил, ще има бюстиета, кимона, нощници. "Всяка жена трябва да се чувства уверена и красива във всичко, което облече. Моята визия… е да създам модели, които са секси, луксозни и удобни едновременно", казва тя. Певицата наскоро дори сподели снимка на един от своите модели. Фотосът е на черен сутиен и мрежести бикини, а текстът под снимката гласи: "Очаквайте скоро… интимна колекция".
 
 
Моделите в колекцията ще изобилстват от декорации, плетени елементи, сатенени панделки и дантели. Ще бъдат налични всички размери, а премиерата на моделите на Britney се очаква на 9 септември. Колекцията ще се предлага в над 180 магазина по цял свят, както и в интернет. 

Свързани новини

Бритни Спиърс записа песен с Елтън Джон

26.08.2022

Бритни Спиърс се завръща

09.08.2022

Тъжна новина от Бритни

16.05.2022

Бритни Спиърс чака дете

12.04.2022

40-годишната звезда ще пусне мемоари

23.02.2022


flash