Lana Del Rey мечтае за страстна любов

Lana Del Rey смята, че една връзка в голяма степен се базира върху секса и ако няма такъв или не е на ниво, всяка любов е обречена.
 
29-годишната певица е на мнение, че няма как една връзка да е здрава без качествен секс. "Обичам осезаемата, страстна любов. Ако няма връзка на физическо ниво, няма как тази любов да просъществува дълго. И без това всичко в живота е толкова сложно, би трябвало поне любовта да е забавна", казва Lana. Наскоро певицата приключи връзката си с музиканта Barrie-James O'Neill, с когото се срещаше от 2011, пише бгнес. "Скъсах с Barrie, защото искам да се чувствам свободна, а той има неща в себе си, по които трябва да поработи. Иначе е чудесен човек и затова няма да коментирам по-подробно тази ситуация", казва Lana.
 
На въпроса дали би желала един ден да създаде семейство, Lana отговаря: "Разбира се. Бих искала да имам и деца. Надявам се, че някой ден ще се случи". Изпълнителката признава, че за скъсването й с Barrie са повлияли и нейната несигурност и депресия, с които се бори от години.

Свързани новини

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

#FreshNewMusic - най-добрите нови албуми

15.11.2021

Нова музика от изминалата седмица

22.03.2021

Обявиха саундтрака на десетилетието

25.11.2019

Lana Del Rey пусна новия си сингъл

09.01.2019


flash