Rita Ora още се пари от фалшиви приятели

Rita Ora опитва да направи разграничение между истинските и фалшивите приятели.
 
23-годишната певица в момента се е концентрирала върху кариерата си, а песента й "I Will Never Let You Down" оглави музикалните класации във Великобритания, пише бгнес. Успехът идва с висока цена, а Rita все още се затруднява в избора си на доверени хора.
 
"Предполагам приятелите под прожекторите са различни от приятелите в личен план. Имам приятели, които познавам откакто съм родена и никой не ги познава. Някои мои приятели са известни, някои не са. Предполагам, че човек среща нови хора по пътя си", казва тя пред водещо британско списание. "Има много фалшиви приятели. Когато започнах, ме предупреждаваха за това. Аз мислех всички за мили. Явно човек се учи по трудния начин. Трябва да се знае разликата между истинското и фалшивото", добавя тя.
 
Rita записа песента си "I Will never Let You Down" с приятеля си Calvin Harris, с когото излиза от около една година. Връзката с Calvin промени значително живота на певицата, тъй като вече мисли за някого, докато работи. "Вместо да ходя по партита с приятели, отивам на вечеря с приятеля си, а после на парти. Аз съм само на 23, а той е на 30. От времето, прекарано с него, научих много неща, а той е много търпелив. Много е хубаво да има някой, който да се грижи за мен", казва певицата.

Свързани новини

Изненада от звездата с албански произход

09.08.2022

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021

Горещите музикални премиери тази седмица

05.07.2021

Рита Ора с нова тръпка

28.04.2021

Rita Ora и Imanbek с общ албум

12.02.2021


flash