Жана, Рафи, Део, Лео & Играта записаха химна на Световното (видео)

Двамата победители от X Factor - Жана Бергендорф и Рафи Бохосян, както и звездите от 4D – Део, Лео и Играта – са изпълнителите, които записаха българската версия на химна за Световното първенсто по футбол Бразилия 2014 - “The World is Ours”. Автор на новия аранжимент на песента и на българския текст е Павел - част от тандема Pavell & Venci Venc. 
 
По повод записите за песента “Светът е наш” Рафи сподели: "Щастлив съм, че имам възможността да участвам в толкова позитивен и глобален проект, защото музиката и спорта са нещо, което обединява всички ни.” Жана допълни, че се надява заедно с колегите си музиканти да успеят да предадат позитивните си емоции на всички слушатели. Артистите твърдо вярват в посланието, че трябва да посрещаме бъдещето заедно и да следваме всичко, което ни свързва с останалите седем милиарда души по света.
 
 
Глобалният хит “The World is Ours” първоначално е изпълнен от David Correy, който е с бразилски произход и е едно от най-интересните открития на американския X Factor. Впоследствие в нея се включват звезди от различни държави, а общата версия на песента предава посланието за обединение на хората по целия свят от двете основни емоции: футбол и музика. Българските изпълнители Жана, Рафи, Део, Лео и Играта също станаха част от световния микс на песента и видеото към нея.
 
Именно страстта към футбола обедини и хилядите българи, които изпратиха своя снимка за Щастливия флаг. Дигиталната активация даде възможност на милиони запалянковци по цял свят, които нямат възможност да гледат шампионата на живо, да присъстват на откриването със своя снимка и по този начин – да станат част от уникалното футболно преживяване. Щастливият флаг е гигантска мозайка с размерите на футболно игрище и е проектиран от бразилския уличен художник Спето, който си партнира с аржентински творец. Той ще ще бъде показан преди откриващия мач на първенството – Бразилия – Хърватия, който ще се проведе в Сао Пауло на 12 юни.

Свързани новини

Раздадоха MTV Video Music Awards 2017

31.08.2017

Жана Бергендорф с нов проект

31.01.2017

Концерт на звездите на Вирджиния Рекърдс

25.01.2017

Leonardo DiCaprio в нов филм на Scorsese

23.12.2016

Leo DiCaprio и частният му еко остров

22.11.2016


flash