Спечели ДВОЙНА покана за концерта на Били Хлапето!

Били Хлапето ще представи дебютния си албум В реда на нещата на живо пред своите фенове на 21 май в клуб Once Upon A Time... Biblioteka. 
 
На сцената с рапъра ще бъдат музикантите Algoriddim - DJ, Константин Ангелов на китара и Васил Вутев на барабани, а гост-изпълнители ще бъдат най-открояващите се имена, които участват в албума – Михаела Филева, Графа, Lexus, Рут Колева, Dorothy, FeeL и Qvkata DLG. 
 
В същата вечер ще се състои и представянето на видеоклипа към едноименния сингъл от албума на Били – “В реда на нещата” с участието на Михаела Филева. Билетът за концерта с начало 20ч. ще бъде самият албум, който ще може да се закупи за 10 лв. на входа на клуб Once Upon A Time... Biblioteka.
 
Искаш ли не просто да си гост на концерта, но и да заведеш заслужил/а приятел/ка с теб? Радио Fresh! се е погрижило това да стане, сега е нужно само и твоето участие. 
 
От днес (понеделник, 19 май) до сряда (21 май) трябва да ни споделиш коя е любимата ти песен на Били Хлапето на имейл game@radiofresh.bg (не забравяй да напишеш имената си и телефон за връзка!). Всеки ден леката ръка на Тео ще тегли по една ДВОЙНА покана за концерта в сряда вечер.
 
Късмет!
 
Списък на спечелите:
19.05 - Калинка Иванова
20.05 - Вреж Караохлуян
21.05 - Анелия Блажева

Свързани новини

"Момчетата с чашите" с нова песен

29.06.2022

Били Хлапето се завърна с "That Belly"

20.02.2018

"Дамски" и "мъжки" песни в ефирен двубой

19.06.2015

"Кажи ми вече всичко“ излезе в оригинал

11.05.2015

VenZy в новa колаборация с Били Хлапето

16.02.2015


flash