Михаела Филева, Дивна и Прея “забраняват достъп” на Графа, Били Хлапето и VenZy (видео)

Два силни музикални проекта излязоха в един и същи ден - “Запазено място” е отговорът, който джентълмените Били Хлапето, VenZy и Графа дават на предизивикателната “Забранен достъп” в изпълнение на дивите Михаела Филева, Прея и Дивна.
 
Смелата идея за “музикален двубой” се реализира за първи път и датира от миналата година. Проектът се ражда от триото Михаела Филева, Дивна и Прея, които записват заедно песента “Забранен достъп” за дебютния албум на Михаела Инкогнито. Парчето се приема горещо още на неговото първо представяне на живо на премиерата на диска и това насърчава Графа, Били и VenZy да отговорят с общ музикален проект със заглавие “Запазено място”. 
 
 
Двете парчета представят две гледни точки - мъжката и женската. Концепцията се развива, като видеоклиповете, с режисьор Васил Стефанов, са заснети в едно и също студио, сред ефектните декори, дело на Антония Попова - този на момичетата е цветен, а на момчетата - черно-бял. В края на клипа на дамите виждаме силуетите на мъжкото трио, а във финала на видеото на господата се виждат и трите диви. 
 
 
Михаела Филева, Графа, Дивна, VenZy, Прея и Били Хлапето са едни от най-горещите артисти на музикалната сцена в България и го доказват с двата си нови проекта. "Забранен достъп“ е по музика на Борислав Бояджиев (DJ Borche) и Михаела Филева, текстът е на Илия Григоров, Прея и Михаела Филева, а аранжиментът е отново на DJ Borche. В "Запазено място“, музиката е на Графа и Били Хлапето, аранжиментът е на Графа, а текста – на Графа, Били, VenZy и Илия Григоров. 

Свързани новини

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

08.02.2024

Парчето е част от албума ѝ, 96

15.12.2023

Графа отблизо

23.11.2023


flash