Chris Brown и Usher записват дуетна песен

Usher и Chris Brown ще съберат таланта си в нова дуетна песен. С предстоящото издаване на 8-мия си студиен албум, Usher потвърди новината, че Brown ще се включи в последното парче от албума и се надява песента да се хареса на многобройните им почитатели, информира бгнес.
 
"Парчето, което направихме заедно, отговаря на много въпроси. Има много мистерия, но напоследък се замислям, че реалността е една и всички ние сме хора. Въпреки че в момента изпадаме в различни трудности, в тези времена хората трябва да са единни, да си помагат и да си спомнят, защо се влюбват в артиста, защо се влюбват в личността", коментира в интервю звездата.
 
Usher признава, че откакто 25-годишният Chris е в затвора заради неконтролируемия си гняв, той не е имал възможност да разговаря с него, но се надява съвсем скоро Brown да е в перфектна форма и отново да радва феновете си.
 
Докато чернокожият рапър е зад решетките, песента му "Loyal", която пусна малко преди да влезе там, се радва на огромен успех в САЩ и Великобритания.

Свързани новини

Usher с турне в Европа

21.02.2024

Тайна сватба

14.02.2024

Печели ли Ъшър от шоуто на Super Bowl?

09.11.2023

Крис Браун отново на съд

31.01.2022

Chris Brown с нов двоен албум

01.07.2019


flash