Когато повръщат върху Lady Gaga на сцената, това е изкуство (видео)

Lady Gaga обича да шокира, но това може да дойде в повече дори на най-отявлените й фенове.
 
По време на представянето й на сцената на фестивала South by South West, при изпълнението на песента й "Swine", дама на име Millie Brown, представена просто като "артист" - съжаляваме, но няма друга дума - повърна зелена маса върху изпълнителката, след като пъхна пръсти в гърлото си
 
Разбира се, това отприщи вълна от критики към двете изпълнителки, включително от Demi Lovato - излекувана булимичка (хранително разстройство, при което болният се тъпче с големи количества храна, а после предизвиква повръщането й). Тя заяви, че Lady Gaga само подсилва нездравата мания по романтизирането на хранителните разстройства, които покосяват най-често младите момичета. “Да лепнеш етикета "ИЗКУСТВО" не значи да си правиш каквото искаш и не те освобождава от отговорност за последствията от действията ти", гневно написа тя в туитър.
 
В отговор Brown заяви пред TMZ.com: “Има голяма разлика между това да използвам тялото си, за да създам нещо красиво и да се усетя силна и това да го използвам, за да наранявам сама себе си, подчинявайки се на стандартите на обществото.”
 
По-долу имате възможност да видите силата и начина, по който Millie Brown използва тялото си, за да създаде нещо красиво:
 

Свързани новини

Лейди Гага - новата Харли Куин?

14.06.2022

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

За какво е благодарна Lady Gaga

26.11.2021

Всички се радват за Britney

15.11.2021


flash