Забраниха на Robbie Williams да скача на сцената

Лекарите на Robbie Williams го посъветвали да не скача повече на сцената, защото тялото му било много изхабено от годините под прожекторите, съобщи бгнес.
 
39-годишният певец признава, че с течение на времето тялото му се е поизхабило и неговият хиропрактик го е посъветвал да забави темпото. Хиропрактиката е терапветична процедура за облекчаване на болките в гърба и мускулите на гърба, която е много популярна във Великобритания. "Не е приятно да ти кажат нещо такова. Но някои части на тялото ми са се износили от прекалена употреба. Но не съжалявам за това. Забавлявах се много, докато го употребявах", казва певецът.
 
Певецът разкрива, че иска да се подложи на липосукция, след като навърши 40 на 13 февруари, за да се подмлади, макар че не се чувства остарял. "Не зная какво означава да си стар. Спомням си чичо Bernard  с бялата коса и жилетката, това означаваше край. Сега не е същото. Смятам, че хората стават все по-млади", казва Robbie.
 
"Ще си направя всичко. Искам фейс лифтинг, поправка на брадичката, липосукция. Теорията за кризата на средната възраст? Определено ми влияе от известно време", казва Williams. 

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Robbie Williams преиздава албуми

24.08.2021

Robbie Williams се събира с Take That

20.05.2020

Първи Коледен албум от Robbie Williams

11.12.2019


flash