Търси в сайта...

Justin Bieber иска жена и семейство

Е, не веднага, но някой ден. Justin Bieber няма търпение да остави лудешкия си лайфстайл и да води по-уседнал живот, след като му се случи стабилна поредица инциденти, всеки от които го отпращаше на първите страници на медиите - и все поради недобри причини.
 
Суперзвездата беше уловен да пикае в кофата на чистач в ресторант, да плюе (буквално) по няколко човека, да се бие с фотографи, да закъснява за концерти и да кара с превишена скорост - което в комбинация накара дори феновете му да се питат по какъв точно път е тръгнал тийнейджърът и докаде ли ще го докара.
 
Оказва се обаче, че Bieber всъщност няма търпение да се установи сериозно и да започне да води редовен семеен живот - или поне това е неговата версия в интервю пред сп. "In Touch".
 
"Нямам търпение да си имам красива жена и малки деца, които да тичат наоколо", казва 19-годишният изпълнител, който по-рано тази година се раздели с приятелката си Selena Gomez. "Но тези неща са в Божиите ръце, не в моите. Няма да лъжа - забавно е да си млад, да си влюбен. Майка ми ме е научила как да се държа с момичетата и обичам да изведа приятелката си навън, да правя за нея хубави неща. Всеки заслужава да се чувства така, сякаш е най-специален на света."
 
И много му се иска медиите да се фокусират повече върху това, което се случва на сцената и в звукозаписното студио, а по-малко върху личния му живот. "Понякога мисля, че хората се разсейват и забравят, че съм тук, за да създавам музика", допълва той. "А аз влагам всичко от себе си в музиката си, затова ми се иска хората да обръщаха повече внимание на това."

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

#FreshNewMusic тази седмица

10.12.2021

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Justin Bieber пак трогна всички

24.11.2021

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021


flash