Lady Gaga ожесточено се изпокара с Perez Hilton, преследвал я

Lady Gaga и клюкарят-блогър (и една от най-мразените личности) Perez Hilton започнаха публична кавга в туитър, след като стана ясно, че Hilton е търсел жилище под наем в същата сграда, в която живее и изпълнителката.
 
Певицата се разтревожи не на шега, след като фен й каза, че е видял Hilton в сградата. Тя започна да разпитва за подробности с нещо, което приличаше на нарастваща паника и след уверенията на фена й, че не лъже, поръча проверка от охраната на сградата. От там потвърдиха, че блогърът е бил наистина там и тогава Gaga избухна: “Perez Hilton, стой далече от мен и семейството ми, ти си болен, щом се опитваш да си наемеш жилище в моята сграда, за да можеш да ме тормозиш и преследваш. Остави ме намира!” Явно решила, че не е била достатъчно ясна, малко по-късно тя допълни, с гневен капслок: “Трябва ли да ме застрелят в главата, за да схванат хората, че той и всички останали, които ме тормозят, са стигнали твърде далеч? Аз съм човешко същество.”
 
Hilton и Gaga бяха приятели в началото на кариерата й, но оттогава двойката се раздели - и явно не с добро - по неясни до ден-днешен причини, а кавгите започнаха, след като той публично разкритикува новата й музика, наричайки я "разочарование".
 
Разбира се, Hilton отрече каквито й да било намерения спрямо певицата и се оплака от тормоз от феновете й: “Сърцето ме боли, че бившата ми много добра приятелка Lady Gaga, човек, когото наричах моя "женичка" и с която пътувах по света, ми отправя много публични и много неверни обвинения в туитър. Макар да е все още твърде болезнено да разкажа по-подробно защо избрах тя да не бъде повече част от живота ми, искам да кажа, че съм критик, а не сталкър. Всяка спекулация, че я преследвам, е абсолютно неверна, клеветническа и изглежда ме поставя в опасно положение… Тъй като предположението, че съм заплаха за Gaga е нелепо, ако феновете й искат да й покажат подкрепата си, по-добре да си купят музиката й, вместо да ми изпращат смъртни заплахи.”
 
В останалата част от туитър обстрела двамата взаимно се обвиняват в лицемерие, Gaga твърди, че Perez й е пращал психотични смси, които тя е запазила, а той намеква заплашително, че цялата истина за това колко различна е истинската Gaga от публичния си профил ще излезе наяве "някой ден". Вижте цялата кавга, уловена навреме от buzzfeed, защото много от съобщенията вече са изтрити от официалните профили на двете знаменитости.

Свързани новини

Лейди Гага - новата Харли Куин?

14.06.2022

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

За какво е благодарна Lady Gaga

26.11.2021

Всички се радват за Britney

15.11.2021


flash