Търси в сайта...

Selena Gomez: "Новият ми албум отразява собственото ми съзряване"

Selena Gomez дискутира по-зрялото звучене на оследния си албум, Stars Dance. Бившата звезда на Disney каза, че е горда с продукцията си и че е посветила много време на подготовката й.
 
"Изминалата година и половина беше съпътствана от много трансформации за мен", каза брюнетката пред CNN. "Не само музикално, но и лично - моето собствено превръщане в жена. Все още понякога се чувствам така, сякаш съм на 15, но в повечето време искам да се усещам удобно е тялото и кожата си."
 
Музикално албумът също е бил пътуване: "Имах пълен творчески контрол върху песните си. Преди имах около месец и половина - два, за да запиша албум, едновременно с това бях на снимки, а през уикендиоте - на турне. Изобщо нямах капацитета да отделя цялото си внимание на музиката си, както сега", връща се назад тя.
 
Музиката на Taylor Swift и Britney Spears са били голямо вдъхновение за нея и начин да направи звученето си по-зряло, признава Selena.
 
Gomez, която дължи славата си на сериала "Barney and Friends" казва, че не се е хлъзнала по наклонената плоскост, както толкова често се случва с децата-звезди, защото се е обградила с правилните хора. "Наистина вярвам, че ти си такъв, каквито са и хората около теб. За мен нещата са точно толкова прости. Имам страхотно семейство, страхотни приятели и истински обективен критик в лицето на майка си. Може целият свят да казва "да" на това, което правя, но тя ще бъде честна и ще ми каже "не". Много е хубаво, когато има компактна група, която ти пази гърба", добавя тя.

Свързани новини

Ново от Селена Гомес: "My Mind & Me"

08.11.2022

Вълнуващ дует: Coldplay и Селена Гомес

08.02.2022

Selena Gomez в новата песен на Coldplay

05.10.2021

Най-свежите музикални премиери

30.08.2021

Поп звезди на футболен финал

26.05.2021


flash