Ангел и Моисей ще снимат следващия си клип с телефон

Вдъхновени от многофункционалността на новите технологии в смартфоните, които позволяват заснемане на видео в много висока резолюция и моментален монтаж, Ангел и Моисей решиха да изпробват и таланта си на режисьори. Тъй като според тях животът им е "пълен филм”, те планират да заснемат най-интересните ситуации и най-атрактивните лица от предстоящите си летни концерти и видео материалът да залегне като основа към съвсем новото им парче, чиято премиера предстои.. 
 
Първата локация, на която момчетата ще снимат, е клуб в Обзор, където те имат концерт като част от турнето Born 2 Hip-Hop. Всички посетители на партито ще могат да чуят за първи път новата песен на Ангел и Моисей, която не е била изпълнявана никъде до момента и да станат част от тяхната видео колекция. Новата песен, която се очертава съвсем различна от всичко чувано от тандема до момента, ще се появи съвсем скоро в радио ефира. 
 
В четвъртък на 25 юли от 16:00ч снимките ще бъдат в Морската градина на Варна на малката скейт рампа зад Морското казино, а на 26 юли отново в 17:00ч в Бургас, в градинката с часовниковата кула.   
 
Двамата планират едно много интересно лято. Освен че ще снимат и качват всичките си преживявания в своя официален YouTube канал, те планират да организират и няколко спонтанни музикални сесии по улиците на различни градове на България. Така ще могат да се срещнат с още повече почитатели на хубавата музика, да посвирят заедно с тях и естествено да си направят достатъчно снимки за спомен. Следете фейсбук страницата на Ангел и Моисей за повече детайли около предстоящите събития. 

Свързани новини



flash