Търси в сайта...

Chris Brown рискува четири години в затвора, губи спонсори

Трудните времена за Chris Brown не свършват - сега пред него стои реалният риск да влезе за 4 години в затвора, след като съдия в Лос Анджелис анулира пробацията му.
 
Главната задача пред изпълнителя сега е да свали криминалните обвинения от себе си, които получи, след като удари колата на жена и не и предостави коректна застрахователна информация. Отегчаващо вината обстоятелствао е, че по това време е карал и без книжка - нещо, което адвокатите му оспорват, тъй като има книжка от родната си Вирджиния.
 
Olga Gure-Kovalenko е името на жената, която Brown е ударил и тя реши да не завежда дело срешу него, защото не е била ранена, а щетите по колата й са били минимални. Към тогавашния момент адвокатът на Brown, Mark Geragos, е подал в съда докумети за уреден извън съдебната зала конфликт, за да бъдат снети и криминалните обвинения от клиента му.
 
Прокуратурата на Лос Анджелис обаче е оспорила отпадането на обвиненията, тъй като Gure-Kovalenko не е дала формално (официално и писмено) съгласие за споразумението. Сега Brown разполага с една седмица, за да уреди това и да се спаси от обвиненията.
 
В добавка към казуса обвинителите поискаха пробацията на Brown - която той получи за побоя над бившата му приятелка Rihanna в навечерието на наградите Grammy през 2009 - да бъде анулирана. Съдията по делото се съгласи и анулира пробацията, но пусна изпълнителя да си върви с обещанието, че ще се появи за делото през август, когато ще се реши дали обвиненията за катастрофата представлявяват нарушение на пробацията му.
 
"Кръстът ми е тежък, но Бог ми дава сили да го нося", написа Brown в туитър след изслушването.
 
Междувременно конфликтите започват да му струват и сериозни загуби, защото един от големите спонсори за предстоящ концерт, в който и Brown трябва да вземе участие - в Халифакс, Нова Скотия, на 31 август - оттегли подкрепата си за събитието, след като видя бурната негативна реакция на местните. 
 
“След обявяването на Chris Brown като част от събитието Energy Rush ние официално оттегляме подкрепата си от него. Когато дадохме съгласие да подкрепим събитието, не знаехме кой ще участва в него и предвид репутацията на изпълнителя предпочитаме да се оттеглим”, се казва в официалното съобщение на спонсора.

Свързани новини

Крис Браун отново на съд

31.01.2022

Chris Brown с нов двоен албум

01.07.2019

Chris Brown - “Undecided”

08.01.2019

Chris Brown с нов двоен албум

02.11.2017

Chris Brown - "Questions"

22.08.2017


flash