Албумът на J. Cole, Born Sinner, оглави класациите

На 11 юли J. Cole оглави класацията за албуми Billboard Top 200 с новия си албум Born Sinner. Проектът е на челна позиция и в чарта за дигитална продажба на албуми и вече е със златен статус с продажби от  439 117 копия. 
 
В албума Born Sinner, издаден в стандартна с 16 песни и делукс версия с 21 песни, участват някои от най-актуалните имена на хип хоп и R&B сцената, като Miguel, TLC, Kendrick Lamar, Amber Coffman от бандата Dirty Projectors и @Fauntleroy. Born Sinner се радва на изключително голям успех както сред феновете, така и сред критиката, включително с висока оценка в Associated Press, Billboard, NPR, People Magazine и USA Today. 
 
Born Sinner беше предшествен от успеха на пилотния сингъл от албума “Power Trip” (feat. Miguel), също със златен статус за продажби и #1 в плейлистите на редица американски радиостанции.
 
 
В началото на юни, изпълнителят пусна и втори сингъл от албума “Crooked Smile” с участието на TLC.
 
 
28-годишният J. Cole, с истинско име Jermaine Lamarr Cole, е роден е в Германия, но израства в Северна Каролина. Той е първият артист, който подписва с лейбъла на Jay-Z "Roc Nation”. Световноизвестният рапър и продуцент е впечатлен от таланта на J. Cole да реди рими, с които разказва истории и бийтовете, които сам изработва. През септеври 2011 излиза дебютният му албум Cole World: The Sideline Story, който дебютира на първо място в три класации на Billboard едновременно – Топ 200, R&B и Рап албуми с повече от 218 000 продадени копия в първата седмица от премиерата и златен сертификат. 

Свързани новини



flash