Rudimental направиха дебют на видеото към “Right Here”

След излизането на техния #1 албум Home и #1 сингъл “Waiting All Night”, Rudimental са отново тук с ново парче и видео към него. “Right Here" е лятно предложение с лежерен дръм енд бейс привкус и следвайки линията на предишните си хитове, включващи колаборации с нови изгряващи звезди, като John Newman и Ella Eyre, този път лондонският квартет се сработва с 22-годишната певица и автор на песни Fleet Foxes.
 
 
Придружаващото видео към “Right Here" е заснето в Tiger Temple (Wat Pha Luang Ta Bua), един храм на последователите на теравада будизма в западен Тайланд. То е дело на режисьора Josh Cole, който преди това е работил и върху клипа към “Not Giving In”, донесъл му награда в категорията “Най-добър режисьор” на Международния рекламен фестивал в Кан.
 
Rudimental бързо успяха да се превърнат в една от най-горещите нови банди, като Home вече успя да натрупа най-много продажби за дебютен албум в първата седмица от излизането на музикалния пазар за 2013 и по всяка вероятност записът ще бъде един от албумите на годината. Приет с изключително добри отзиви от критиката, Home включва оглавилите класациите хитове “Waiting All Night” и “Feel The Love”, наред с парчетата “Not Giving In”, “Hell Could Freeze”, “Baby” и “Spoons”. 
 
Албумът Home на Rudimental e на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

DJ-ят и британците с нов проект

07.02.2024

Нов сингъл от Rudimental

17.08.2021

Rudimental с нов сингъл

21.07.2021

Rudimental с нов албум и сингъл

18.06.2021

Rudimental с нов сингъл и звучене

14.12.2020


flash