Гледай на живо концерта на Olly Murs този петък

Дългоочакваният концерт на Olly Murs, който ще се състои този петък (29 март) в лондонската O2 Арена, ще се излъчва на живо във фейсбук в HD качество. Онлайн излъчването от напълно разпродадената арена ще бъде достъпно на официалната страница на изпълнителя. Феновете ще могат да гледат любимеца си от всяка точка по света срещу символичната цена от £3.19 за билет (купи си го от тук).
 
Настоящото турне Headline Arena Tour на Olly Murs във Великобритания, което стартира на 26 февруари от Ню Касъл включва 28 концерта, повече от 240 хиляди продадени билета и ще завърши на 04 април в Белфаст. Предстощият концерт в петък ще включва песни от новия албум на Olly - Right Place Right Time, който вече е с двойно платинен статус и хитове от предишните проекти на британеца. 
 
 
Right Place Right Time излезе на 26 ноември 2012, дебютира на #1 място в британския чарт и се превърна във втория най-бързо продаващ се албум за 2012 на Острова. Абсолютният хит сингъл "Troublemaker” с участието на Flo Rida, пилотна песен от Right Place Right Time, все още е на върха в световните чартове и е с близо 600 хиляди продадени копия. 
 
Освен това Футболната Асоциация на Англия (FA) обяви, че именно Olly Murs е избран за официален посланик по повод 150 годишнината на асоциацията. Той ще вземе участие в различни инициативи по случай юбилея, които ще се провеждат през цялата година. "Изключително съм развълнуван от избора за официален посланик на Футболната Асоциация. Всички знаят, че съм страстен футболен фен и ще участвам в събитията и инициативите на FA с цялото си сърце. Искам да покажа специалните програми, които FA разработва и развива при децата и подпомагането на младежите“, сподели Olly.
 
Другата голяма новина около артиста е, че той ще бъде специален гост в част от предстоящото турне на Robbie Williams, включително 4 вечери на стадион "Уембли". 

Свързани новини

Оли Мърс "мрази, когато си пиян"

06.12.2022

Olly Murs и Louisa Johnson с нов дует

29.06.2017

Днес излиза новият албум на Olly Murs

11.11.2016

Olly Murs се съобразява с бившата си

15.08.2016

Olly Murs - "You Don’t Know Love"

11.07.2016


flash