Justin Bieber публикува дълга тирада в своя защита

Justin Bieber реши да отговори на критиците си, които мира не му даваха в последно време. Той избра да направи това, наричайки ги "глупави" и изтъквайки успеха и парите си.

В дълъг пост в Instagram (мрежата, от която човек най-малко очаква текстове, особено пък толкова пространни) тийнсензацията написа: “Всички в екипа ми казват "Гледай медиите да са щастливи", но на мен ми писна от безконечните лъжи в пресата по мой адрес. Пишете, че съм в клиника и семейството ми е разочаровано от мен. Семейството ми не би могло да е по-гордо с мен и дума не са продумвали пред медиите. Дядо ми и баба ми не биха могли да установят контакт с пресата, за да кажат това, дори да го мислеха, а те не го. И то пък точно клиника! Хайде де, ако някой се нуждае от клиника, това са авторите на подобни писания, заради собствената си глупост, ха-ха.
 
“Аз съм на 19 с 5 албума, които са #1, на 19 съм и съм видял целия свят. На 19 съм и съм постигнал повече, отколкото бих могъл да си мечтая. На 19 съм и за някои хора сигурно е доста страшно да си мислят, че за мен това е само началото. Познавам таланта си и главата ми е на мястото си. Знам кой съм и кой не съм.
 
“Моето послание е да вярвате. Албумите ми можеха да са за какво ли не, но моето послание е човек никога да не казва никога и да вярва. Не в мен, а в себе си… Искрено не ми пука, ако нямате вяра в мен, защото аз имам вяра в себе си и се вижда докъде ме докара тя.
 
“Пиша това с усмивка на лицето и любов в сърцето. Исках да знаете от първа ръка какво чувствам, вместо после да се тиражират какви ли не измислици. Аз съм добър човек с голямо сърце. И не мисля, че заслужавам този негативизъм, който ми се излива. Скъсах си з*****а, за да стигна там, където съм и суилията ми няма да спрат тук. Раста и откривам себе си, докато някакви хора гледат отстрани и критикуват всеки ден всяко нещо, което направя. Аз пък мисля, че се справям много добре. А на онези, които ме сравняват с Lindsey Lohan, вижте данъчната й декларация за 2012”.
 
Намекът в последното изречение е за напълно разорената финансово Lohan, която остро реагира на изказването му с думите, че е добре Justin да внимава кармата да не го накаже за подобни непровокирани изказвания. По-късно тийнейджърът се извини за тази забележка, а в последствие явно преосмисли позицията си като цяло, защото изтри целия пост.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

#FreshNewMusic тази седмица

10.12.2021

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Justin Bieber пак трогна всички

24.11.2021

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021


flash