Harry Styles е хвърлил око на Jennifer Lawrence

Любовните разочарования явно се преодоляват по-бързо, ако хората са по-млади. Или със сигурност това е валидно за Harry Stylesм, който вече се отърси от раздялата си с Taylor Swift - и даже гледа в нова посока.

Звездата от One Direction умолявал всичките си приятели да намерят връзки и да го представят на Jennifer Lawrence, която само преди дни отнесе Оскар за главна женска роля. По думите им Styles си паднал по актрисата именно по време на церемонията, когато тя падна (буквално), оплетена в роклята си.
 
"Styles страшно хареса речта й на Оскарите. Той обича момичета, които могат да се шегуват със себе си и да вършат щуротии", твърди източникът. "Освен това Harry смята, както и повечето мъже, че тя и изглежда страхотно. В момента уговаря всичките им общи познати да ги запознаят следващия път, в който двамата се озоват в един и същи град", довършва той.
 
А близък приятел на изпълнителя добавя: "Styles е самоуверен, защото обикновено получава всяко момиче, на което спре погледа си."
 
Тук обаче говорим за съвсем друго ниво на конкуренция, защото освен с връстниците си, Styles може да се наложи да се бори и със старата гвардия. По време на интервютата след церемонията и Jack Nicholson не пропусна да пусне аванси към актрисата.

Свързани новини

Хари Стайлс пусна ново видео

14.07.2022

Хари Стайлс с нов рекорд

31.05.2022

Излезе новият албум на Хари Стайлс

25.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

20.05.2022

Хари Стайлс впечатли Coachella

20.04.2022


flash