Търси в сайта...

Най-очакваните албуми през 2013

Трудно е да бъде надмината 2012 г. С хитови албуми и сингли от Psy, One Direction, Fun., Джъстин Бийбър, Maroon 5, Карли Рей Йепсен, Пинк и Тейлър Суифт, да не говорим и за продължаващите силни продажби на Адел, годината беше много силна за поп сцената, съобщава сайта www.359.bg.

Не се тревожете обаче, 2013 вече се очертава да бъде също толкова голяма, с нова музика от Лейди Гага, The Wanted, Бритни Спиърс, Майли Сайръс и Селена Гомез.

Лейди Гага: От месеци насам чуваме за плановете на Гага за нейния трети албум и всичко, което знаем със сигурност е, че има много материал. Наскоро тя обяви, че е написала 50 песни за ARTPOP, сред които и реп дебюта й „Cake”. Всъщност песните са толкова много, че Гага обмисля двоен албум – един диск с експерименталните й опити, а втория с по-традиционни, радио хитове.

Марая Кери: Дивата се приготвя за дебюта й в „American Idol”, но всичко знаем, че подобни начинания като жури са признак за нов летящ старт в кариерата. Мениджърът Ранди Джаксън наскоро каза пред медиите, че се цели в мартенска премиера за все още неозаглавения 14-ти албум на Кети, който ще бъде предшестван от сингъла „Triumphant (Get ‘Em)“ с участието на Мийк Мил (Meek Mill) и Рик Рос (Rick Ross). Джаксън обеща също, че звездата ще излезе пред света, за да промотира новия си албум.

The Wanted: Съперниците им One Direction пуснаха цели два диска през 2012г, така че The Wanted имат да наваксват. Затова те планират да пуснат третия си запис рано тази година. Том Паркър от групата разкри през ноември 2012, че четиримата вече са избрали осем песни, а имат още 30 на разположение.

Кейти Пери: Teenage Dream излезе през лятото на 2010, така че на Пери й е време. През ноември тя потвърди, че работи по третия си студиен албум, заедно с Грег Уелс (Greg Wells) и Бони МакКий (Bonnie McKee) и се надява да го пусне това лято. През април пък каза, че се надява дискът да е „черна кутия“ на същността й, обещавайки, че ще е наистина мрачен, заради развода й с Ръсел Бранд.

Майли Сайръс: Между танцуването със стриптийзьорки на сцената и допълването на колекцията си от татуировки, Сайръс работи по четвъртия си албум (озаглавен Danger Zone) с продуцентите Pharell и Hit-Boy и рапъра Mac Miller. Тя обеща нов сингъл преди края на 2012г и сподели пред известно списание, че наистина се гордее с новия си албум и, че е любимото й нещо, което е правила.

Бритни Спиърс: Странно, но Спиърс не се възползва от участието си в „X Factor”, за да прокара новата си музика, но според слуховете, тя работи по осмия си студиен албум с носителя на грами текстописец Илайджа Блейк (Elijah Blake), който е обещал да изкара наяве „неочаквана“ страна на поп дивата. Точно преди Новата година, Спиърс пусна в Twitter съобщение, че се е фокусирала върху музиката си.

Братята Джонас: Мина доста време откакто Джонас ни представиха нещо ново и макар още да не знаем много за първият им съвместен проект след Lines, Vines and Trying Times от 2009г, те изкараха свежата песен „Wedding Bells” на концерт през октомври в Ню Йорк. Те споделиха, че този път имат изцяло различен подход, пишат всичките си песни, Ник продуцира, а братята свирят на инструментите сами.

Джъстин Бийбър: Джей Би се завръща на 29 януари с мини албум от 8 акустични парчета, кръстен Believe Aoustic. Бийбър пусна списъка с песните миналата седмица и сподели, че се надява да даде на феновете си по-интимно изживяване с втория си акустичен запис.

Селена Гомез: Гомез е на път да последва успеха на When The Sun Goes Down от 2011г през март. Детайли почти няма, но Селена каза, че иска да разшири музикалните си хоризонти и би искала да влезе в студиото с момчета от Fun. и Тейлър Суифт.


Свързани новини

#FreshNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

28.02.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

20.02.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

16.01.2023


flash