Бен Афлек бе обявен за Шоумен на годината

Актьорът и режисьор Бен Афлек бе обявен за Шоумен на годината от американското издание "Ентъртейнмънт уикли". 

 
Афлек получава признанието за изключителното си постижение като изпълнител на главната роля във филма "Арго", както и като негов режисьор. Лентата, излязла на екран през октомври тази година, бе приета възторжено от критиката и е сред фаворитите за "Оскар". 
"Бен Афлек и преди е режисирал филми, но тази година бе върхова в кариерата му. С "Арго" той напълно заслужи правото да се нареди сред най-добрите режисьори като Стивън Спилбърг и много други велики кинодейци. Джордж Клуни писа за Афлек в "Ентъртейнмънт уикли" и изясни как той се е превърнал в режисьор от световна величина, как е израстнал професионално и не е допускал провалите да го разочароват, а успехите да го главозамайват. Бен е отличен пример за това как трябва да се живее и работи", казва Джес Кейгъл, главен редактор на изданието. 
 
Джордж Клуни е продуцент на филма "Арго". По негово предложение Бен Афлек се е наел с отговорността да изпълни главната роля и същевременно да режисира лентата. 
 
Миналата година за Шоумен на годината бе обявен изпълнителят на главната роля във филмите за Хари Потър Даниъл Радклиф,  припомня изданието. 

Свързани новини

Джон Галиано срещу "Диор"

06.02.2013

Лондон прави Музикална алея на славата

04.02.2013

Ogi 23 - на кой му дреме

04.02.2013

ФИФА е най-продаваната игра по света

28.01.2013

Най-забавните комици в шоубизнеса

25.01.2013


flash