Куката откри сезона с гаджето и сина си

Повече 700 гости се изсипаха в шатрата пред „Планет клуб”, за да изгледат първия епизод от третия сезон на „Под прикритие”.

Преди старта един от продуцентите на кримката - маестро Димитър Митовски, обяви, че това е най-сполучливият сериал, а ни чака и най-страхотният му сезон. „Щом той каза така, а прави сериали и за други телевизии, му вярвам”, засмя се шефката на БНТ Вяра Анкова. И допълни: „Рекламодатели, моля не гледайте рейтингите, те при нас са по-особени. Важното е, че „Под прикритие” стана сериал от тип кросмедия и е най-хитов и по телевизията, и в интернет и ако приеме и аудио форма, ще се слуша и по радиата”, пише "Стандарт"

Мариан Вълев, по-известен като Куката, пристигна с гаджето си Снежана Макавеева, дъщерята на ченгето Попов в лентата, а тя пък беше хванала за ръка сина му - Мариан-младши. 

Ивайло Захариев, който този сезон не е съвсем под прикритие, тъй като и героят на Захари Бахаров го подозира, а вече и този на Чочо Попйорданов е в час с играта му, дойде усмихнат и под ръка със съпругата си Миряна. Те двамата очакват първата си рожба през февруари.  След каскадите и страхотната енергия от първия епизод може да се каже, че Мартин вече задава нов тип екшън герой. А операторското майсторство караше гостите да подсвиркват от удоволствие.

Михаил Билалов се класира за прожекцията в компанията на екранната си партньорка Койна Русева.

В сериала влиза и собственикът на „Планет клуб”,  където досега бяха явките на бандата на Джаро. Владо Вишански вече е дясната ръка на Иво Андонов.

А Захари Бахаров, който играе новия бос на мафията, закъсня и се появи на финалните надписи с половинката си Диди Алексиева.

На финала Джаро и ченгето Попов, съответно титаничните Михаил Билалов и Емил Попов, се разцелуваха и прегърнаха дружески.

Христо Мутафчиев се провикна, че може пак да се върне от ада. Той каза, че се радва страшно, че аплодисментите и подвикванията са бурни като на футболен мач.

На премиерата на новия сезон бяха още братя Диневи, в чийто курорт са част от снимките, Левон Хампарцумян,  Коко Каменаров, Ани Пападопулу, Луиза Григорова, Башар Рахал, Лес Уелдън и Диана Любенова.


Свързани новини

Vera Russo и DJ Dimo BG с общ проект

03.06.2020

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

77 премиери на Master of Art

13.04.2018

Дамян Попов: 2015 е щастлива година!

30.12.2015

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015


flash