VIP Brother стартира за участниците във формата

През изминалата нощ участниците във VIP Brother имаха право на гости в хотела. Всички се възползваха и прекараха нощта в компанията на най-близките си хора. Продуцентите бяха подготвени за сериозни купони и шум по стаите, но до такива изненадващо не се стигна.

„През минали издания на предаването вечерите в хотела се превръщаха в шумни купони до сутринта. И сега бяхме подготвени за подобна нощ, но нищо подобно не се случи. Всички имаха гости в стаите си, но ги прекараха спокойно без да вдигат шум“, споделя Радо Тушев, изпълнителен продуцент на VIP Brother 2012.

Въпреки тихата нощ, са се изпили две каси бира с 15 пакета чипс за мезе, три бутилки уиски, които са вървяли с шоколад и минерална вода, една бутилка водка и 4 кутии натурален сок. Съквартирантите са се хранили основно с готвени ястия и салати, но е имало и две поръчки за пица.

От своя страна Памела Андерсън е поискала от продуцентите да и осигурят 100% натурално разтворимо кафе за престоя и в Къщата.

Най-известната блондинка в света ще живее в специално проектиран президентски апартамент в Къщата на VIP Brother. По нейно настояване стаята е обзаведена изцяло в бяло, като тя лично е одобрила обзавеждането на покоите си. Русата изкусителка ще се разполага на легло – царски размер с бели сатенени чаршафи. За перфектния си външен вид Памела ще се грижи в собствена баня, с огромна вана и искрящо бели аксесоари. За да бъде сигурна, че изглежда безупречно, блондинката ще има няколко огледала, разположени в различни ъгли на апартамента. За да изпълнят изискването на Памела всичко в нейните покои да бъде в бяло обрагизаторите са подготвили обзавеждане декорирано с кристали, а акценти са изискани аксесоари, многофасетни огледала и лакирани повърхности.

Обзавеждането на Къщата е най-луксозното, правено до момента в България, а мебелите и аксесоарите са цветни произведения на изкуството. Продуцентите пазят в тайна за кого и за какво ще бъде използван апартаментът на Памела, след като тя напусне шоуто.

VIP Brother 2012, 16 септември от 20:00 часа само по Нова телевизия


Свързани новини

Deep Zone с ново видео

16.01.2013

Свищовски Gangam Style

11.01.2013

83-годишен e тотомилионерът от Бобошево

03.01.2013

"Тв7" взе и "Биг Брадър"

20.12.2012

Gravity Co. се завръщат с нов албум

07.12.2012


flash