Фенове на Нина Добрев твърдят, че е в България

Българската фен страница на хитовата канадска телевизионна поредица "Всичко за The Vampire Diaries" публикува снимки на канадската актриса с български произход Нина Добрев заедно с нейни почитатели, които видимо са правени на фона на софийски улици.  

Администраторите на страницата уточняват, че звездата в момента е в София заедно с майка си Михаела. Поводът за визитата им е посещение на роднини. Посещението не е официално обявено никъде и не се счита за официално, заради което няма и организирани срещи с фенове, нито с представители на медиите, твърдят от фен страницата.

Новината вече се разпространи в редица български сайтове, но официално потвърждение от страна на Нина Добрев, в нейни сайтове или от нейни oфициални представители към момента (19 ч. на 31 май) няма. Последното публикувано съобщение от нея в "Туитър" профила й е от 23 май и в него се казва, че тя стяга куфарите си за поредното си странстване, като споменава Кан, "после красивия Париж и нататък...". 

"Ако срещнете Нина и майка й не се дръжте като френски фенове - да ги тормозите и преследвате. Те са достатъчно любезни, не отказват да спрат да поговорят и да се снимат с вас", предупреждават още администраторите на "Фейсбук" страницата. 

Нина Добрев е на 21 години. Родена е в България. Семейството й е от София, но Добрев от двегодишна възраст живее в Канада. През последните няколко години е един от идолите на тийнейджърите в Канада и САЩ заради участието й в главната роля на популярния телевизионен сериал "Дневниците на вампира" (The Vampire Diaries).

Dnevnik.bg, снимки: Facebook


Свързани новини

По какво си пада Нина Добрев

04.02.2019

Deep Zone с ново видео

16.01.2013

Свищовски Gangam Style

11.01.2013

83-годишен e тотомилионерът от Бобошево

03.01.2013

Gravity Co. се завръщат с нов албум

07.12.2012


flash