Финалистите от X Factor откриват сезона с клубно турне

В продължение на месец феновете на Рафи, Александра и Ангел & Мойсей в Пловдив и София ще могат да се радват на любимите си изпълнители в клубовете Брилянтин в двата града.

В Пловдив финалистите от един от най-успешните музикални формати на България ще се изявят в три поредни петъка, а софийската публика на Брилянтин ще може да ги види в програмата на клуба в сряда.

След изключителния успех на първия сингъл на Рафи, интересът към него продължава да расте. Песента 4321 вече има и българска версия, премиерата на която предстои тази седмица, а заедно с екипа на „Вирджиния Рекърдс” неуморния изпълнител вече започва работа по ново парче. На 4-ти май в петък Рафи ще открие поредицата от участия в клуб Брилянтин в Пловдив и ще я закрие в София на 6 юни. Междувременно чаровният бургазлия ще се яви и на матури, ще се забавлява на своя абитуриентски бал и ще се включи в екскурзия до Турция заедно със своите съученици.

Александраработи по първата си самостоятелна песен и има голяма вероятност феновете й в родния Пловдив да са сред първите, които ще могат да я чуят на живона 11-ти майв клуба. На 30-ти май нейният уникален глас ще звучи специално за публиката в Брилянтин София.

Откритието 2 в 1 на първия сезон на X Factor в България остават момчетата Ангел & Мойсей. В разгара на баловете и пролетните празненства те ще забавляват публиката в Брилянтин на 23-ти май в София и на 25-ти майв Пловдив. Междувременно момчетата довършват в студиото своята първа авторска песен заедно с Криско и обещават парчето да бъде в типичния за тях супер весел и забавен стил. 

4 май – Рафи                                                      23 май – Ангел и Мойсей

11 май – Александра                                          30 май - Александра

25 май – Ангел и Мойсей                                    6 юни - Рафи


Свързани новини

Най-излъчваните песни през 2012г.

01.02.2013

Навсякъде по света (видео)

25.07.2012

Рафи доминира

26.03.2012

Fresh Chat с Рафи - въпроси и отговори

21.03.2012

Рафи представи дебютния си клип

19.03.2012


flash