Fresh Chat с Рафи - четете въпросите и отговорите тук

Радио Fresh! организира поредната изненада за слушателите си. В петък - 23 март, от 17ч. в официалната група на Радио Fresh! във Facebook ние организирахме първия Fresh Chat с... Рафи!

Победителят от X Factor пусна първия си сингъл "4321" по-рано през седмицата. Хитът вече се завъртя активно в ефира на хит-радиото на България, вече е и в Слушателския Топ 7, а Рафи се изправи срещу феновете си в директен разговор.

Вие питахте, а Рафи отговаряше на вашите въпроси. Избрахме само част от тях и ги публикуваме по-долу. Четете и се забавлявайте с Рафи.

Искам да попитам: Рафи какво изпита когато разбра че си спечелил X Factor и какво е да записваш със звезди от толкова висок ранг :)?

Изпитах странно и колебливо чувство като в началото естествено не повярвах, че съм победител. А да записваш с големи музиканти е като един много, много ценен подарък :)

Кое беше най-вълнуващото ти преживяване в Лондон ? :)

Срещата със Саймън Кауел и българските студенти и ученици :)

Рафи, здравей първо и поздравления за 1-вата ти песен, страхотна е! Въпроса ми е към теб е имаш ли планове за изяви в някой градове, нещо от сорта на ТУРНЕ, или само ако те поканят някъде ?

За момента не се предвижда турне, но не се знае за в бъдеще :)

Скъпи,Рафи! :D Преди малко гледах VH1 и даваха Уикенд на Рок Баладите.Пуснаха уникалната песен Purple Rain на Prince и моментално се сетих за твоето изпълнение в Х Фактор...Понеже знам,че любимите ти изпълнители са Queen искам да те питам дали имаш и други любими...И още едно въпросче-на НДК през месец Юни ще има концерт по случай 40 години Queen.Предолагам,че си запознат-ще пеят български изпълнители,а има вероятност и самите Queen да дойдат.Дали ще има начин ти да също да пееш на този концерт?

За концерта на Queen сега разбирам и бих се радвал да съм част от нещо такова :) Други любими мои групи са Beatles, Bon Jovi, Whitesnake и Jamiroquai :)

Рафи, искам да те питам дали отношението на приятелите ти спрямо с теб се е променило откакто си станал известен?

Oтношението на приятелите ми не, защото са ми приятели. Отношението на останалите - да, вече ме познават по улиците :D :D

Надявам се да не се обидиш от критиката ми, но защо текстът на песента 4321 е нещо от рода на "ееоооее". Не е ли малко банално и глупувато? Много харесвам гласа ти, но текста на тази песен не ми хареса. Поздрави!

Може да е банално и глупаво. Всеки сам решава. Текстът не е мой, но точно това E-E-EOE е много лесно запомнящо се и съм сигурен, че ти се е набило в главата :D Исках в първата ми песен да има лесно запеваем елемент - воала :)

Първо искам да поздравя Рафи за уникалните клип и песен! Страхотен си!!! И да го попитам кога да чакаме следващата му песен, защото нямам търпение лично аз?.. :)) И кога ще идваш към Варна?

Ами вече мислим и за втора песен, така че сме в процес :) А към Варна за сега нямам път, но никога не е късно да ми се отвори :)

Рафи, кавър на коя известна песен искаш да запишеш и издадеш официално? Ако има такава разбира се?

Kавър бих направил на някоя любима моя песен, която не е толкова известна, а коя... ще запазя в тайна :)

Каква беше детската ти мечта? Мислил ли си да се занимаваш с пеене? :р

Детската ми мечта беше да стана фокусник, певец, доктор, режисьор, банкер, актьор, барабанист... исках да ставам много неща... а си надувам главата на нашите от малък :D

Искам да те попитам да очакваме ли скоро дует с някоя българска звезда ? А защо не и световна звезда ?!

Очаквай неочакваното казват хората! Надявам се да имам дует скоро време с друг изпълнител, а ще е изключителна радост ако е от световно равнище :)

Рафи, защо песента ти не е на български ? ;d

Защото е на английски :D

Рафи, кои са ти любимите изпълнители и банди?

MJ, James Brown, Queen :)

Kой е най-големият ти страх?

Страх ли.... тази дума не знаем какво означава :D :D
Вие ще кажете, кое не ви харесва, а аз ще се опитам ако е грешно да го поправя :)
Няма такова нещо, от което да ми е писнало

Рафи, къде виждаш своята реализация -в България или в чужбина? :)

Искам да я видя и в България и в чужбина, т.е в целия свят :)

Какво обичаш да ядеш най-много?:Д:Д

най-много обичам да ям много :D

Благодаря ви за въпросите, но времето ни изтече! Радвам се, че си писахме... сега отивам да спортувам... направете го и вие... полезно е!!!


Свързани новини

Део, Лео, Рафи & Играта с ново парче

06.07.2016

Рафи Бохосян - "Намери ме"

21.03.2016

Рафи и Hoodini - "Нали така?”

13.08.2014

Рафи, Део, Лео и Играта - Mr. Comandante

31.07.2014

Най-излъчваните песни през 2012г.

01.02.2013


flash