Тотална доминация на първия сингъл на Рафи

Само седмица след дебюта на новата песен на рафи "4321", песента достигна:

Номер 1 по продажби в iTunes Singles Chart
Номер 1 по излъчвания в официалната еърплей класацията за БГ музика на New Media Lab
Номер 1 по излъчвания в официалната ТВ класация на България
Номер 2 по преслушвания в музикалната услуга Deezer
Номер 4 по излъчвания в националната еърплей класация на България по данни на New Media Lab
Най-излъчвана нова песен в българския ефир по данни на New Media Lab
Над 350 000 гледания в YouTube и др. сайтове за видео стрийминг

Това съобщи Вирджиния Рекърдс.
Само седмица след премиерата си в ефир неговата песен 4321 влезе директно на 4-то място в националната еърплей класация на България (по данни на мониторинг компанията New Media Lab - http://www.bamp-bg.org/ ), стана най-въртяната българска песен в радио- и ТВ ефира у нас, спечели си титлата "Най-излъчвана нова песен" в конкуренция с Girl Gone Wild на Мадона.

Освен успехите в Българските еърплей класации, 4321 записа и рекорд в интернет и дигиталните  музикални услуги - песента на Рафи оглави класацията за най-продавани сингли на iTunes за България, а видеоклипът е гледан онлайн над 350 000 пъти в YouTube и други сайтове за видеосподеляне. Младата звезда бе избрана и за артист на седмицата и дебютира под номер 5 в нашумялата международна онлайн музикална услуга Deezer, която вече е достъпна и за потребители от България 

Песента e издадена от Вирджиния Рекърдс/Sony Music е записана, миксирана и мастерирана в Лондон, Берлин и Лос Анжелис. Видеото е дело на Атанас Генов и Евгени Тодоров. В  него са заснети фенове на Рафи от Лондон и Бургас както и емблемата Йордан Йовчев, с който Рафи се изяви и на церемонията Спортист на годината, гордостта на България в спортната стрелба Мария Гроздева, звездата на родния бокс Детелин Далаклиев, шампионката по борба Станка Златева и младата надежда на българската спортна гимнастика Ралица Милева.

Заради енергията и спортното си звучене песента 4321 вече беше наречена от някои медии – неофициален български химн на Олимпийските игри 2012. 

"Все още ми е трудно да повярвам на това, което се случва с мен" – признава Рафи. "Благодарен съм на всички, които харесаха моята първа песен и я подкрепиха още в самото начало след старта й. Това за мен наистина е много важно, защото ми дава увереност и енергия да продължавам да работя."


Свързани новини

Най-излъчваните песни през 2012г.

01.02.2013

Навсякъде по света (видео)

25.07.2012

Финалистите от X Factor с клубно турне

02.05.2012

Fresh Chat с Рафи - въпроси и отговори

21.03.2012

Рафи представи дебютния си клип

19.03.2012


flash