"Запознай се с малките" отново номер едно

Комедията "Запознай се с нашиге – 3" запази с малка преднина водачеството си в северноамериканския боксофис по време на новогодишния уикенд.

Според предварителни оценки, творбата е спечелила 26.3 милиона долара по време на трите дни от 31 декември насам, следвана от "Непреклонните" с 24.5 милиона и "Трон: заветът" с 18.3 милиона. Класацията на филмите запазва вида си от коледния уикенд.

Третата част на "Запознай се с нашите" с участието на Бен Стилър и Робърт де Ниро спечели 103.2 милиона долара за 12 дни по киноекраните. Първоначалния вариант на хитовото заглавие, пуснат точно преди 6 години, събра близо 163 милиона долара за същото време.

Римейкът на уестърна на Джеф Бриджес "Непреклонните", един от малкото хитове във ваканционния сезон е донесъл приходи от 86.8 милиона за 12 дни. Но творбата с бюджет от 38 милиона долара, с автори братя Коен струва около една трета от "Запознай се с нашите – 3" и се очаква да донесе прилични приходи като цяло. Като цяло обаче продажбите от билети бележат спад за осми пореден уикенд в сравнение с предходната година по същото време, когато публиката бе разтърсена от "Аватар" и "Сляпата страна".



flash