Търси в сайта...

Най-пропадналите звезди на 2010 г.

Мел Гибсън, Линдзи Лоън, Джордж Майкъл и Чарли Шийн са звездите, които с най-голяма радост посрещнаха новата 2011 година, защото през предишната се провалиха и изложиха пред очите на света, пише британското издание "Метро", цитирано от КРОСС.Мел Гибсън бе изобличен да обижда и ругае бившата си половинка Оксана Григориева, майка на 8-годишния му син. Гибсън притежава доста остър език и не се церемони много да го използва, стана ясно от записите. Актьорът даже заплашва да убие Григориева.

Доста се изложи и певецът Джордж Майкъл, който за пореден път бе спипан с наркотици. Певецът влезе с колата си във витрината на лондонски магазин, докато шофирал в доста нетрезво състояние. 47-годишната звезда бе наказан с осем седмици зад решетките. Шофьорската му книжка бе отнета за пет години. В колата му полицията откри марихуана и други опиати.Майкъл обеща да направи така, че през 2011 година хората да го видят в друга светлина.

Линдзи Лоън и Парис Хилтън също не се запомниха с много положителни неща. Лоън, 24-годишна актриса, прекара половината година в сагата „вън и вътре в затвора и болницата", борейки се да се отърве от наркотиците. Тя няколко пъти наруши гаранцията си и периодично бе вкарана в затвора. Даже си призна в социалните мрежи, че е взимала наркотици, въпреки наложената й пробация.

За разлика от нея, Парис Хилтън не видя затворническа килия, но се изложи с левашките си опити да носи кокаин. Белият прах Хилтън носела в дамската си чанта, която първоначално твърдеше, че е взела назаем.

Миналата година беше доста проблемна и за актьора от хитовия сериал „Двама мъже и половина" Чарли Шийн. Той бе обвинен, че е заключил проститутка в хотелската си стая. Бившата му съпруга пък го съди за обида и нападение. Шийн вече е разведен.



flash