Мегаум 3D с премиера в Париж, скоро и у нас

Гала премиерата на анимационната комедия „Мегаум" 3D събра в Париж Брад и Джоли и Уилям Фарел с френските актьори озвучаващи филма. Към тях се присъедини режисьора на продукцията Том МакГрат, а основният липсващ беше изпълнителния продуцент Бен Стилър, който в края на декември очакваме да видим в продължението на филма „Запознай се с нашите" - „Запознай се с малките",.

Българската премиера на „Мегаум" 3D е на 17 декември - предпремиерно той ще може да се гледа от 10 декември в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Благоевград и Гоце Делчев. В лентата ще чуем гласовете на българските актьор Калин Врачански, озвучил героя на Брад Пит Метромен. В екипа са още Румен Угрински, дал гласа си на верния на Мегаум Лакей, Петър Калчев като самия злодей Мегаум, Иван Петков в ролята на Титан и единствената дама - Мина Костова, като красивата репортерка Роксан Ричи.

 


Тази зима щурата история за синия злодей Мегаум ще промени представата ни за супергероите. Пазителят на Метросити с огромно самочувствие и силен интерес към рок музиката Метромен е главно действащо лице в 3D анимацията на DreamWorks. Той винаги застава на пътя на брилянтния и изключително умен супер злодей Мегаум, който от 20 години иска да завладее града. Всичко се променя, когато един ден Мегаум случайно убива Метро Мен в поредния, но недоизпипан зъл план и внезапно остава без противник, с когото да се бори. Суперзлодей без супергерой! Тогава Мегаум осъзнава, че единственият начин да оправдае своето съществуване е да си създаде нов враг. Той, обаче, се оказва по-силен и по-опасен от Метромен ... и хиляди пъти по-лош от него. В един момент новият злодей с име Титан (с гласа на Иван Петков) създава свой собствен план за унищожението на света и Мегаум се изправя пред проблема дали може да се справи със собственото си диаболично създание.



flash