Бюрократични пречки пред фитнес залата на Мадона

 Мадона ще трябва да изчака преди да може да пусне в действие фитнес залата, която откри в Мексико, тъй като не е получила всичките разрешения за ползване, съобщи представител на местните власти.

Липсва й разрешително за ползване на земята, където е паркингът за автомобили, каза председателят на общинския съвет Деметрио Соди, който път е чичо на друга поп "дива" - младата Талиа. "Много добре за града и за цялата страна е, че Мадона избра Мексико за да направи своя фитнес зала, но като председател на общината мой дълг е да контролирам нещата - например за рискове от инциденти, дали има аварийни изходи - еко какво трябва да проверим", подчерта той.

Обикновено хората се уверяват, че имат всички разрешителни преди откриването", добави той, като уточни, че ръководството на фитнес залата е било помолено да предостави документацията през настоящата седмица. Мадона бе удостоена с медала на град Мексико от неговия кмет Марсело Ебрард при откриването на клуба. Двуетажната сграда е разположена в най-скъпия квартал ва мексиканската столица.



flash