Виж клипа на Рафи и Hoodini към "Нали така?” (видео)

Скоро след като влезе в две противоположни роли за втория проект на 4D “Mr. Comandante”, усмихнатият артист отново напомня за таланта си да се превъплъщава – този път във видеото към новия му сингъл "Нали така?”. Любо Киров, Зуека и Рачков, Неве Бозукова, Ники Станоев, Поли Генова, Евгени Иванов-Пушката са в образите на част от забавните персонажи в "Нали така?”.
 
Музикантите от групата, както и една черна перла, сърдит метъл и три баби плюс един дядо, изпълняващи стари градски песни, са само част от забавните персонажи в кратката музикална комедия. Любо Киров се връща към амплоато си на барабанист, Поли Генова чаровно отмъква любимите очила на Рафи, а актьорът Ники Станоев блести със сексапил в образа на спасител на плажа. Макар и оттеглил се от професионалния волейбол, бившият национал Евгени Иванов-Пушката показва завидна спортна форма в компанията на Джесика Николова и Кристияна Петличка от женския волейболен отбор на ЦСКА.  Победителката от шоуто "Като две капки вода” Неве Бозукова пък е блестяща в ролята на типична предвзета "кифла”, а скечовете на Зуека и Рачков като колоритните продавачи на царевица Кукуруз брадърс несъмнено са сред най-ярките във видеото. 
 
 
Рафи има няколко не по-малко запомнящи се комични превъплъщения, в които разгръща актьорския си потенциал. Той взема дейно участие и в цялостната реализация на "Нали така?”. Освен част от текста и музиката, сценарият на клипа също е негово дело. Режисьор е Николай Павлов, а зад камерата е Томислав Михайлов-Чочо. 

Свързани новини

Део, Лео, Рафи & Играта с ново парче

06.07.2016

Рафи Бохосян - "Намери ме"

21.03.2016

Hoodini & Tr1ckmusic с нов клип

20.04.2015

Рафи, Део, Лео и Играта - Mr. Comandante

31.07.2014

Записаха БГ версия на химна на Мондиала

19.05.2014


flash