”Mr. Comandante” е новото парче на Рафи, Део, Лео и Играта (видео)

Рафи, Део, Лео и Играта, станали популярни заедно като 4D по едноименния си хит си от миналата година, вече са готови с новото си видео. 
 
Парчето “Mr. Comandante” е по музика на Ясен Козев и Крум Георгиев. Текстът, своебразно намигване от четиримата изпълнители към всички твърде пораснали и забравили как да се забавляват хора, е писан от Гери Турийска, Део, Играта и Крум Георгиев.
 
 
Още самото заглавие “Mr. Comandante” подсказва за сюжета на видеото към песента. Режисьорът Bashmotion е разказал с картина и звук забавната история за срещата между изнервения диктатор Mr. Comandante и неговата хунта с шумна група приятели. Гонитбата между тях започва с оплакването на сърдития съсед на младежите, в чиято роля е Любен Дилов-син. Рафи, Део, Лео и Играта влизат в ролите както на усмихнатите и позитивни персонажи, така и на намръщените, тежко въоръжени бандити. Голямата изненада обаче е самият Mr. Comandante – за първи път феновете на Део ще го видят като "лошия” герой. 
 
Развръзката на историята е в епична танцова битка между хунтата и веселата компания. Съвсем скоро се очаква и премиерата на новия солов сингъл на Рафи "Нали така” и видеото към него. 

Свързани новини

"2024 е моята година", казва певецът

09.01.2024

Отново не изневери на стила си

15.12.2023

Лурдес Леон е достойна щерка на майка си

20.10.2023

Дрехите на Джак Доусън - на търг

04.10.2023

Мартин Скорсезе се завръща с хит

15.09.2023


flash