Коледните празници започват със Соник: Филмът 3

На 26 август емблематични сгради и локации като Емпайър Стейт Билдинг, Космическата игла, Голбърн, Майнтауър, Шинджуку бяха озарени от образите на част от обичаните герои от вселената на Соник. Глобалното светлинно шоу даде началото на финалното отброяване до дебюта на първия трейлър на най-новото приключение на култовия син таралеж.

Sonic the Hedgehog 3 (Соник: Филмът 3), продължението на успешната адаптация на легендарния игрови франчайз, се чака отдавна – последният път, когато чухме за проекта, беше през пролетта, когато стана ясно, че Шадоу (Сянката), традиционната антигерой във вселената на Соник, ще бъде озвучен от Киану Рийвс.

Най-накрая Paramount Pictures пусна първия пълен трейлър на Sonic the Hedgehog 3. От него става ясно, че Соник, Нъкълс и Тейлс се съюзяват отново, за да се справят с мистериозен, нов и изключително мощен противник - Шадоу (Киану Рийвс), който владее сили, с каквито не са се сблъсквали до момента. Превъзхождани във всяко едно отношение, Соник и верните му другари трябва да направят невероятното - да се обединят със стар противник, Доктор Роботник, традиционно изигран от Джим Кери, за да се бие с него.

Като режисьор на Соник: Филмът 3 се завръща Джеф Фаулър (Соник: Филмът, Соник: Филмът 2), а сценарият отново е дело на Патрик Кейси, Джош Милър и Джон Уитингтън. Продуценти са Нийл Х. Мориц (Бързи и яростни), Тору Накахара, Хитоши Окуно и Тоби Ашър. В ролите са Бен Шуорц (Соник), Киану Рийвс (Шадоу), Идрис Елба (Нъкълс), Колийн О"Шонеси (Тейлс), Джим Кери (Роботник), Джеймс Марсдън (Том Уачовски), Тика Съмптър (Мади) и др.

Sonic the Hedgehog 3 трябва да бъде пуснат в световен мащаб на 20 декември, а в България го очакваме от 27 декември.


Свързани новини



flash