"Вечните" идват - научи повече за новата сага на Marvel

На 5 ноември ще се запознаем с Вечните (Eternals) - едни от най-могъщите герои от вселената на Marvel, които живеят на Земята от хиляди години.
 
През всички изминали векове обаче те остават в сянка и никога не се намесват пряко в човешките дела. До този момент! По думите на продуцента Kevin Feige, филмът ще изследва създаването на познатата ни комикс вселена и изцяло ще я предефинира. Освен това "Вечните" ще засегне и последиците от войната с Thanos и състоянието, в което се намира света след съдбовните събития в "Отмъстителите: Краят". Ключов момент е появата на древните същества - Девианти, за които се смята, че са изчезнали отдавна, и които са най-големият враг на Вечните и искат да унищожат човечеството. 
 
 
Сблъсъкът между двете почти безсмъртни раси обещава истински визуален спектакъл, какъвто сме свикнали да очакваме от Marvel, но също така Вечните предлага и дълбок, човешки елемент, защото те може и да са изключително силни супергерои, но също така имат много проблеми и драми като семейство.
 
Човекът, който обединява всички различни аспекти на филма и успява да създаде различния дух на продукцията е носителката на Оскар - режисьорката Chloé Zhao. Тя споделя, че с Вечните се отправяме на емоционално пътешествие, за да открием кои са тези герои и какво всъщност означава да бъдеш човек. 
 
В специално видео зад кулисите авторите на филма и звездите в каста ни запознават с част от важните аспекти и темите на впечатляващата продукция: 
 
 
В новото комикс приключение ще видим Richard Madden като всемогъщия Ikaris, Angelina Jolie като свирепия воин Тина, Gemma Chan като обичащата хората Sersi, Kumail Nanjiani като притежаващия космически сили Kingo, Lauren Ridloff като супер бързата Makkari, Brian Tyree Henry като интелигентния изобретател Phastos, Salma Hayek като мъдрия духовен лидер Ajak, Lia McHugh като вечно младата стара душа Sprite, Ma Dong-seok като могъщия Gilgamesh и Barry Keoghan като сдържания самотник Druig. Станалият известен с ролята си на John Snow в Игра на тронове Kit Harrington се превъплъщава в Черния рицар Dane Whitman, който не е част от Вечните.

Вечните идват на 5 ноември само в кината 3D, IMAX 3D и 4DX.


Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash