След 11 години "Писък" отново ще проехти в кината

"Писък" ще огласи кината на 14 януари 2022. През 1996 Wes Craven ("Очите на скалите", "Кошмари на Елм Стрийт") и сценаристът Kevin Williamson ("Знам какво направи миналото лято", "Факултетът") създават "Писък". Филмът даде начало на успешната едноименна поредица, която се завръща на големия екран в изцяло нов епизод, разказват от life.dir.bg.
 
 
Лентата комбинира ужаси, трилър, мистерия, комедия и, не на последно място, запазената марка на франчайза - постмодерна хорър сатира с множество попкултурни и жанрови препратки.
 
Режисьори на лентата са Matt Bettinelli-Olpin и Tyler Gillett ("Докато смъртта ни раздели"), по сценарий на James Vanderbilt ("Зодиак", "Невероятният Спайдърмен") и "Гай Бизик" ("Докато смъртта ни раздели", Castle Rock). Сценаристът на първите четири филма от поредицата Kevin Williamson се завръща като изпълнителен продуцент.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scream (@screammovies)

 
В ролите на емблематичните Sidney, Gale и Dewey зрителите отново ще видят звездите на поредицата Neve Campbell, Courtney Cox и David Arquette. Към тях се присъединяват Jack Quaid, Marley Shelton, Melissa Barrera, Jenna Ortega и Dylan Minnette.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash