Новият Батман на Robert Pattinson - мрачен и мощен екшън герой

Батман се завръща, по-силен от всякога!
 
В ролята на комикс героя на DC за първи път влиза звездата от "Здрач" Robert Pattinson, но забравете всичко, свързано с бледия и влюбен тийнейджър от вампирската сага.
 
Очевидно е мощното му присъствие от новия трейлър, който от DC пуснаха преди дни. Премиерната дата на лентата е 4 март догодина, а любопитен факт е, че на този етап очаквания визуален шедьовър е предназначен само за големия екран и няма да бъде пускан в стрийминг платформите.
 
В образа на Жената Котка ще видим актуалната актриса Zoë Kravitz, а в актьорския състав се включват още доста известни имена - Colin Farrell, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard и Andy Serkis.
 
Режисьор е Matt Reeves, който описва продукцията като приказка в стил ноар. Първият трейлър потвърждава това, като ни показва яростни екшън сцени на фона на мрачното превъплъщение на Pattinson: 

Видеото се фокусира върху битката на Батман срещу най-зловещата част на Готъм. В най-новия трейлър Батман очаквано унищожава десетки опасни престъпници - екшън, който никога няма да ни омръзне, особено толкова ефектно изигран от Pattinson. 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash