Търси в сайта...

Ще видим ли Keanu Reeves в "Бързи и яростни"?

Вече трудно може да се изброят всички звезди, преминали през поредицата "Бързи и яростни". Възможно ли е и Keanu Reeves да се нареди сред тях? Според сценариста на поредицата Chris Morgan вероятността за това е много голяма, пише cinefish.bg.
 
Преди време се заговори, че Reeves ще участва в "Бързи и яростни: Хобс и Шоу". Самият Dwayne Johnson призна, че е имало такава вероятност, но нещата са пропаднали в последния момент. Сега Morgan призна, че се е срещал със звездата от "Матрицата" и двамата са обсъждали възможностите да се присъедини към семейството на "Бързи и яростни".
 
"Имам голямо желание той да участва в поредицата. С Reeves обсъдихме възможностите за това. Единственият проблем е да напаснем графиците на всички заинтересувани, така че да намерим време за това. Условието на Keanu е и ролята да му хареса", споделя Morgan.
 
В "Хобс и Шоу" актьорът трябваше да играе ролята на мистериозен шеф на терористична организация. Идеята е той да има по-голямо присъствие във филма, но за Reeves това не звучи убедително и в крайна сметка отказва да участва.
 
Впоследствие се заговори, че той може да има малка, но важна роля в "Бързи и яростни 9". За момента това са само спекулации. Дори и да не го видим в някои от следващите епизоди на поредицата, със сигурност Reeves ще участва в продължения на два от най-популярните си хитове – "Матрицата" и "Джон Уик".

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash