Снимат сериал-мюзикъл, вдъхновен от "Брилянтин"

Един от най-популярните мюзикъли на всички времена ще бъде съживен на малкия екран, пише cinefish.bg. HBO Max, новата стриминг платформа на WarnerMedia, ще продуцира сериал, вдъхновен от култовия филм от 1978 с участието на Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон. Готови ли сте да се насладите на нова порция хитове?
 
"Grease: Rydell High" ще ни върне отново в добре познатата гимназия Райдел Хай. Ще видим някои познати лица, както и съвсем нови герои. Действието ще се развива както и в оригинала през 50-те години и ще ни представи нови версии на популярните класики, както и съвсем нови песни. Ще разберем лесен ли е живота в гиманзията, какви са ужасите на пубертета и ще се потопим в живота на американците от средната класа, и всичко това, поднесено по съвсем модерен начин, който ще очарова любителите на музиката.
 
 
Филмът на Рандал Кейсер се превръща в един от най-касовите хитове на 70-те и си остава най-касовия игрален мюзикъл на всички времена, поне до появата на игралните версии на Disney, като "Красавицата и Звяра", "Аладин" и "Цар Лъв". Саундтракът му, в който са включени все така популярните дуети "You're the One that I Want" и "Summer Nights", оглавява класациите по целия свят и от него са продадени над 8 милиона копия само в САЩ.
 
"Брилянтин" е истински феномен, част от поп културата, който се харесва на всяко поколение, и съм развълнувана от идеята да го превърнем в нов сериал. Той ще представя отношенията в една гимназия и живота в малко градче в САЩ и всичко това поднесено с мащабите на голям рокендрол мюзикъл. Това ще бъде нещо като продължение на "Брилянтин" със същия дух, енергия и вълнение от това да чуете някои от емблематичните песни", споделя Сара Обри, шефка на оригиналните продукции в HBO Max.
 
Новият сериал ще е нещо различно от "Summer Lovin’" - ще представлява предисторията на "Брилянтин".

Свързани новини

Lady Gaga в нов филм на Ridley Scott

13.11.2019

Задава се нов "Писък"

08.11.2019

Готвят филм за Bee Gees

01.11.2019

Нови сценаристи на "Карибски пирати"

28.10.2019

Keanu Reeves в "Бързи и яростни"?

25.10.2019

Коментари


flash