Задава се римейк на комедията "Какво искат жените"

Нали си спомняте филма, в който Mel Gibson четеше мислите на жените и се възползваше максимално от това, докато не попадна на Helen Hunt? "Какво искат жените" се превърна в една от най-касовите комедии преди повече от 15 години и ето че дойде време за неин римейк, пише cinefish.bg.
 
 
Режисьор на "Какво искат мъжете" ще бъде Adam Shankman, в чиято биография фигурират успешни комедии ("Сватбеният агент", "Нагоре с краката") и успешни мюзикъли ("Лак за коса"). Интересно дали няма да видим някой невероятен танц в новия филм, все пак Shankman се налага първоначално като хореограф и работи с някои от най-големите имена в шоубизнеса.
 
В бъдещия хит за главната роля е избрана звездата от "Скрити числа" Taraji P. Henson. Нейната героиня е спортен агент, но за нея е много трудно да направи своя пробив в свят, в който основните играчи са мъжете. Когато обаче започва да чува техните мисли, нещата коренно се преобръщат. Самоуверената дама решава да се възползва максимално от новооткритите си възможности и се опитва да подпише договор с нова баскетболна звезда.
 
Продуцент на филма ще е Will Parker ("Ченге за един ден"), а Shankman трябва да действа бързо, защото премиерата е предвидена за 11 януари догодина. 

Свързани новини

Downey Jr. приключва с Отмъстителите?

08.01.2019

"Златен глобус" 2019 - победителите

07.01.2019

Виж 15-те претенденти за музикален Оскар

04.01.2019

Johnny Depp се сбогува с Jack Sparrow

03.01.2019

Афера на Kate Winslet и Saorise Ronan

19.12.2018

Коментари


flash