Задава ли се нов "Робокоп"?

Феновете на оригиналния "Робокоп" на режисьора Paul Verhoeven може да са доволни – Murphy може би ще се завърне на екрана, съобщава cinefish.bg. Ed Neumeier, автор на сценария на филма от 1987, заяви, че има такава вероятност.
 
"Хубаво е, че много хора още се вълнуват от историята на Робокоп и затова от MGM ме поканиха да напиша нов сценарий. Все още не мога да споделям много. Появиха се толкова много филми за Робокоп, а наскоро имаше и римейк на историята. Новият филм ще е своеобразно завръщане към класическия сюжет от преди 30 години. Според мен ще е нещо като продължение на филма, който направихме с Paul, и ще е издържан в стила на нашата стара школа", казва Neumeier, който е автор на сценария и за друг култов филм на Verhoeven – "Звездни рейнджъри".
 
Бъдещият филм явно ще е много различен от многото продължения, сериали и анимации, които последваха след огромния успех на "Робокоп" през 80-те. Разбира се, всичко е възможно, но се надяваме филма да е по-добър от опита за римейк от 2014 с участието на Samuel L. Jackson и Michael Keaton.
 
Звучи повече от интригуващо Verhoeven и Neumeier да ни представят продължение на оригиналния филм, дори и без Peter Weller в ролята на ченгето-робот Alex Murphy.

Свързани новини

Документален филм за Tina Turner

11.05.2018

"Sherlock Holmes 3" за Коледа 2020

09.05.2018

Sylvester Stallone се завръща в Рамбо 5

08.05.2018

"Бързи и яростни" - анимация

02.05.2018

Сериал по "Клуб "Първа съпруга"

23.04.2018

Коментари


flash