Време е за нови "Мъже в черно"

След огромния успех на "Джуманджи: Добре дошли в джунглата", от Sony обявиха, че най-после са готови за нещо, за което се говори от години. След многократни отлагания и различни спекулации, студиото обяви, че е готово да постави ново начало на своята печеливша поредица "Мъже в черно", съобщава cinefish.bg. Вече дори е избран режисьор за бъдещия хит – създателят на "Бързи и яростни 8" F. Gary Gray.
 
Въпреки, че имаше планове за омешване с героите от "Внедрени в час", последната идея е за нова глава, проследяваща перипетиите в тайната организация, която продължава зорко да следи действията на извънземни на нашата планета. Matthew Hollaway и Art Markham, работили по хитове като "Железният човек" и "Трансформърс: Последният рицар", вече са готови със сценария, който много се е харесал на Sony.
 
Не очаквайте в новия филм да видите Will Smith или Tommy Lee Jones, които най-много да се отчетат с някоя кратка поява. Той ще следва посоката, определена от "Джурасик свят" – позната концепция, в която са налице нови герои. Очакваме скоро да научим имената на новите звезди в следвашия "Мъже в черно", чиято премиера е предвидена за 14 юни 2019.  

Свързани новини

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024

След номинацията за ''Оскар''

15.02.2024


flash