Излезе трейлърът на "Мисията невъзможна 6" (видео)

Paramount най-после представи първия трейлър на един от големите си хитове за годината – новата "Мисията невъзможна: Разпад", съобщава cinefish.bg. Tom Cruise се завръща към короната си роля на агент Ethan Hunt, който заедно със своя екип за пореден път ще се опитат да спасят света от задаваща се опасност, след като първоначалните им планове (отново) са се провалили.
 
 
Трейлърът излезе, след като през миналата седмица видяхме и първия плакат на филма, в който Hunt виси oт един хеликоптер, кръжащ над планините. Сега виждаме героят на Cruise в престрелки и ръкопашен бой, които са запазена марка за поредицата. Най-впечатляваща е сцената, в която той скача върху един покрив в Лондон и това му коства счупен глезен и забавяне на снимачния процес.
 
Освен Cruise, към ролите си се завръщат Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames, Michelle Monaghan, Alec Baldwin и Sean Harris. Сред новите попълнения в шестия филм от поредицата са Angela Bassett, Vanessa Kirby и Henry Cavill, чийто мустаци трябваше да бъдат премахнати за допълнителните снимки на "Лигата на справедливостта". Сценарист и режисьор на бъдещия хит е Christopher McQuarrie, създател и на "Мисията невъзможна: Престъпна нация". 
 
Очакваме премиерата на шестата "Мисия" на 27 юли.

Свързани новини

Downey Jr. приключва с Отмъстителите?

08.01.2019

"Златен глобус" 2019 - победителите

07.01.2019

Виж 15-те претенденти за музикален Оскар

04.01.2019

Johnny Depp се сбогува с Jack Sparrow

03.01.2019

Афера на Kate Winslet и Saorise Ronan

19.12.2018

Коментари


flash