Излезе трейлърът на "Мисията невъзможна 6" (видео)

Paramount най-после представи първия трейлър на един от големите си хитове за годината – новата "Мисията невъзможна: Разпад", съобщава cinefish.bg. Tom Cruise се завръща към короната си роля на агент Ethan Hunt, който заедно със своя екип за пореден път ще се опитат да спасят света от задаваща се опасност, след като първоначалните им планове (отново) са се провалили.
 
 
Трейлърът излезе, след като през миналата седмица видяхме и първия плакат на филма, в който Hunt виси oт един хеликоптер, кръжащ над планините. Сега виждаме героят на Cruise в престрелки и ръкопашен бой, които са запазена марка за поредицата. Най-впечатляваща е сцената, в която той скача върху един покрив в Лондон и това му коства счупен глезен и забавяне на снимачния процес.
 
Освен Cruise, към ролите си се завръщат Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames, Michelle Monaghan, Alec Baldwin и Sean Harris. Сред новите попълнения в шестия филм от поредицата са Angela Bassett, Vanessa Kirby и Henry Cavill, чийто мустаци трябваше да бъдат премахнати за допълнителните снимки на "Лигата на справедливостта". Сценарист и режисьор на бъдещия хит е Christopher McQuarrie, създател и на "Мисията невъзможна: Престъпна нация". 
 
Очакваме премиерата на шестата "Мисия" на 27 юли.

Свързани новини

Nicolas Cage ще играе... Nicolas Cage

20.11.2019

"Доза Щастие" влиза в учебната програма

19.11.2019

Lady Gaga в нов филм на Ridley Scott

13.11.2019

Задава се нов "Писък"

08.11.2019

Готвят филм за Bee Gees

01.11.2019

Коментари


flash